top of page
  • YouTube
  • Snapchat
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
A2338320-4D6C-45F6-9978-0723287CD382.JPG

Dr.rené

Oral and Maxillofacial Surgeon

My Vlog

MY VLOG

All Videos
Search video...
Çfarë do të ofrojë kongresi i 5-të Ballkanik i kirurgjisë orale dhe maksilofaciale?
09:42
Play Video

Çfarë do të ofrojë kongresi i 5-të Ballkanik i kirurgjisë orale dhe maksilofaciale?

Kirurgjia Orale dhe Maksilo-faciale me Dr.Renato Isufi
15:09
Play Video

Kirurgjia Orale dhe Maksilo-faciale me Dr.Renato Isufi

Implantet Dentare (per pacientet) - Dr Renato Isufi
04:22
Play Video

Implantet Dentare (per pacientet) - Dr Renato Isufi

Ndërhyrjet maksilofaciale shëndetësore dhe estetike, Renato Isufi - Kirurg maksilofacial
16:17
Play Video

Ndërhyrjet maksilofaciale shëndetësore dhe estetike, Renato Isufi - Kirurg maksilofacial

My Story

CV

2014-Ongoing

Oral Surgeon and Dentist 

Isufi Royal Dental  Practice

▪  General Dentistry 

▪  Oral Surgery 

▪  Implantology 

▪  Prothetics

2019-2021

Academic Staff (Docent) 

Albanian University 

▪  Students

2019-Ongoing

Academic Staff (Docent) 

Albanian University 

▪  Oral Surgeons Trainees 

2020-Ongoing

Academic Staff ( Docent ) 

Faculty of Dental Medicine, Univeristy of Medicine Tirana  

▪  Students

2021-Ongoing

Oral Surgeon 

University Dental Clinic 

▪  Oral Surgeon      

2016

General Cordinator  

EACMFS Conference Reconstructive Surgery of Bone and Soft Tissue in OMF Region

2018

General Cordinator  

EACMFS Conference Reconstructive Surgery in OMF Region

▪  Tirana Albania

IMG_1141.jpg
My Life

#Dr.René_al ON INSTA

Follow Me
bottom of page